verkocht Villa 2 “Cigalo”

Op het zuiden gesitueerde vrijstaande villa gelegen op zeer ruime kavel. Het geheel ligt op een bewaakte domaine net buiten de bebouwde kom van een typisch Provençaals dorp met alle voorzieningen. Een comfortabele smaakvolle woning.  De villa mag permanent bewoond worden en ligt geheel op eigen grond. Golfbaan op 1,5 km.

De villa omvat op de b.g. ruime woonkamer met openslaande deuren, een volledig ingerichte keuken, een tweepersoonsslaapkamer met badkamer, een separaat toilet en een grote garage. Onder de garage ligt een wijnkelder.

Op de 1e etage 2 slaapkamers ( een kinderkamer met vier slaapplaatsen, een tweepersoons slaapkamer met balkon) en een tweede badkamer.

Prachtige tuin rondom (geheel vlak) met mooie olijfbomen, een jeu de boules baan, een groot terras op het zuiden en ruime parkeergelegenheid. Goed onderhouden – buitenschilderwerk uitgevoerd 2020.

Het huis beschikt over airco  en vloerverwarming. Aansluiting voor telefoon/ internet en meerdere tv-aansluitingen.

BOUWJAAR 1999.  GOED ONDERHOUDEN. GOEDE ISOLATIE EN AFWERKING. NET SANITAIR. PLAVUIZEN IN HET GEHELE HUIS EN OP DE TERRASSEN.  KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBEL GLAS EN HOUTEN LUIKEN.

 

NEEM CONTACT OP MET DE VERKOPER

*aan de opgegeven maten kunnen geen rechten worden ontleend, opgegeven maten kunnen enigszins afwijken